"Celly.nl, een van de grootste kwaliteits leveranciers van mobiele accesories. Wij verkopen uitsluitend aan ondernemingen tegen handels prijzen. Celly.nl staat voor een snelle levering en een klantvriendelijke benadering!"

Producten

Door alle producten uit eigen voorraad te leveren kunnen wij u snelle levertijden beloven én waarmaken! We hebben eigen lijn van Celly en Muvit produkten en een officiële vergunning van de bekende merken Sweet Years, Juventus, SSC Napoli and Automobili Lamborghini.

Garantie en defecten

Op alle producten die u bij Celly.nl koopt heeft u garantie. De termijn van deze garantie verschilt per product. Gemiddeld genomen heeft u op accessoires (hoesjes, laders, houders etc.) een half jaar garantie. De exacte garantie periode kunt u kunt contact opnemen met onze klantenservice.

Azcom Gsm Accessoires

Azcom is dé markt leider voor smartphone en tablet accessoires voor de zakkelijke markt. Beschermhoesjes, laders, screen protectors en nog veel meer. Voor smartphones en tablets van dit moment, maar ook voor mobiele telefoons van vijf jaar terug.

Get Connected

Follow us at Social Media

Kom langs!

  • Parallelweg 95Parallelweg 95
  • +31(0)251 293911+31(0)251 293911

Neem contact met ons op!

Wilt u iets kwijt? Laat het ons weten!

Webdesign door Shopies.nl